Kom je eigen pompoenen plukken bij Educatieboerderij Nieuwlandse Akker!

Kom op zaterdag 10 of zondag 11 oktober je eigen pompoenen plukken bij Educatieboerderij Nieuwlandse Akker (Huningaweg 19, Oostwold).
Je bent van harte welkom om je eigen eetbare pompoenen te komen plukken. Bij binnenkomst krijg je een lekkere pompoensoep om te proeven en ontvangt je uitleg over het plukken. Daarna ga je het veld in om je eigen pompoenen te plukken. De pompoenen zijn biologisch geteeld en vol van smaak. Na het plukken mag je de pompoenen afrekenen bij de kassa. De pompoenen kosten € 1,- per stuk.

Wilt je graag komen, dan ben je verplicht om je aan te melden. Er mogen maximaal 40 personen incl. kinderen per uur komen. Je kunt hiervoor een mail sturen naar nieuwlandseakker@gmail.com. Laat naam en adresgegevens achter, geef aan met hoeveel personen je wilt komen en kies een tijd die het beste past.
Je kunt beide dagen kiezen uit de volgende tijden:
10:30 tot 11:30
11:30 tot 12:30
12:30 tot 13:30
13:30 tot 14:30
14:30 tot 15:30
15:30 tot 16:30

Wil je liever niet zelf plukken, kom dan door onze pompoenen drive-in. Hier kun je precies doorgeven hoeveel pompoenen je wilt hebben. Je hoeft vervolgens alleen nog maar ‘contant’ (liefst gepast) af te rekenen. Op de website www.nieuwlandseakker.nl kun je ook van tevoren een bestelling plaatsen (http://bit.ly/Plukdagformulier), het is dan ook mogelijk om andere streekproducten te bestellen van lokale bedrijven.

Je kunt ook door de markt drive-in rijden. Bij binnenkomst ontvangt iedere auto een bestelformulier en een kopje pompoensoep. Op het bestelformulier staan alle producten die door verschillende standhouders worden aangeboden. Mensen kunnen hierop aankruisen wat ze graag willen kopen. De standhouder zorgt ervoor dat de producten achter in de auto worden gelegd. Het bestelformulier gaat per auto mee naar de volgende kraam van de markt drive-in. Aan het einde van de markt drive-in is er een kassa. Daar worden alle producten in één keer afgerekend. Deze betaling kan via een tikkie en/of een contante betaling. Op deze manier kan eenieder langskomen en is alles volledig coronaproof.