Natuur en Milieufederatie Groningen

Wijzig je omslagfoto
Natuur en Milieufederatie Groningen
Wijzig je omslagfoto
Account Status: Goedgekeurd
Natuur en Milieufederatie Groningen

Wij zijn dé organisatie die samen met inwoners, organisaties, bedrijven en overheden werkt aan een provincie die energieneutraal, biodivers en klimaatproof is en die rekening houdt met de draagkracht van natuur, milieu en landschap.

Milieu, Klimaat, Leefomgeving
Contactgegevens (openbaar)
Social Media

Natuur en Milieufederatie Groningen (NMF Groningen) is dé organisatie die samen met inwoners, organisaties, bedrijven en overheden werkt aan een provincie die energieneutraal, biodivers en klimaatproof is en die rekening houdt met de draagkracht van natuur, milieu en landschap. NMF Groningen streeft naar en werkt aan een landbouw transitie in Groningen, waarbij de lokale voedselproductie bijdraagt aan biodiversiteit, gezonde lucht, bodem en wateren en de nodige CO2-reductie. Plantaardig, lokaal, verspillingsvrij en en korte ketens zijn hierbij leidend. 

Met het platform de GoodFoodClub hebben de Natuur en Milieufederaties alle adresjes van lokaal en duurzaam voedsel in Nederland in kaart gebracht. Neem daarvoor een kijkje bij de voedselkaarten die we voor jou op een rijtje hebben gezet.Contactgegevens:

Natuur en Milieufederatie Groningen


Thema's: Milieu, Klimaat, Leefomgeving

Contact informatie:

Bezoek de website


Social media: