Gebiedscoöperatie Westerkwartier

Wijzig je omslagfoto
westerkwartier@hetverhaalvanvoedsel.nl
Wijzig je omslagfoto
Account Status: Goedgekeurd
Gebiedscoöperatie Westerkwartier

Gebiedscoöperatie Westerkwartier is een maatschappelijke onderneming en fungeert als aanjager van maatschappelijke en economische innovatie. Samen met stakeholders in de regio ontwikkelen ze nieuwe kennis en inzichten.

Economie
Contactgegevens (openbaar)
Industrieweg 5
9804 TH
Noordhorn
0594 726002
Social Media

De Gebiedscoöperatie Westerkwartier is een maatschappelijke onderneming en fungeert als aanjager van maatschappelijke en economische innovatie. Samen met stakeholders in de regio willen ze nieuwe kennis en inzichten ontwikkelen.

Gebiedscoöperatie Westerkwartier zorgt voor nieuwe werkgelegenheid in duurzaam en lokaal voedsel. Ze vormen regionale voedselketens, zodat bijvoorbeeld ziekenhuizen hun 30.000 maaltijden, elke dag, voor een groter deel uit onze regio kunnen betrekken.

Gebiedscoöperatie Westerkwartier ontwikkelt samen met partners voedselketens met productie, verwerking en afzet in de drie noordelijke provincies waar alle pijlers van duurzaamheid (people, planet, profit) even belangrijk zijn. Honderden organisaties zijn al betrokken en gezamenlijk wordt de keten regionaal gesloten.Contactgegevens:

Gebiedscoöperatie Westerkwartier


Thema's: Economie

Contact informatie:

Industrieweg 5

9804 TH Noordhorn

0594 726002

Bezoek de website

info@gcwk.nl


Social media: